Projektid

Teenused

Kinnisvara 3D visualiseerimine

Eesmärgiks on kinnisvara silmapaistev turundamine?

Nordic Render loob kinnisvarast interjööri ja eksterjööri 3D pilte, mis pole ainult informatiivsed, vaid annavad ka edasi emotsiooni, mida tahetakse pakkuda potentsiaalsele kodu soetajale. Oskame rõhku panna reaalsusele ja detailidele. Oleme koostööpartneriks juba kinnisvara arenduste algfaasis, kus alles töötatakse välja interjööri ja eksterjööri kontseptsiooni. Pakume välja omalt poolt ideid, et lõpptulemus oleks võimalikult ideaalne. Pole saladus, et kinnisvara müümisel ning turundamisel on kvaliteetne pilt võtmetähtsusega.

Pikaajaline kogemus:

Nordic Render, varasema nimega Revismo 3D Studio, on tegutsenud alates 2013. aastast, pakkudes kinnisvarasektorile kvaliteetseid 3D visualiseerimise lahendusi. Meie pikaajaline kogemus ja eksperditeadmised võimaldavad meil luua kinnisvara interjööre ja eksterjööri 3D visuaale, mis rahuldavad isegi kõige nõudlikumaid kliente.

Emotsionaalne ja detailne lähenemine:

Meie loodud 3D visualiseeringud ei ole lihtsalt informatiivsed, vaid edastavad ka emotsiooni, mis aitab potentsiaalsetel ostjatel kinnisvaraga paremat sidet luua. Lisaks pöörame suurt tähelepanu detailidele, tagades kinnisvara interjööri ja eksterjööri visuaalide täpsuse ja reaalsuse.

Personaalsus ja koostöö:

Oleme tihedas koostöös kinnisvaraarendajatega, pakkudes personaalset lähenemist igale kliendile ja aidates neil leida parimaid lahendusi vastavalt nende vajadustele ja eesmärkidele.

Usaldusväärsus ja kvaliteet:

Nordic Renderi loodud interjööri ja eksterjööri 3D visuaalid on tuntud oma tõetruu lõpptulemuse poolest, mis aitab suurendada kinnisvara müügiedukust ning loob usaldusväärse ja professionaalse kuvandi arendajast.

Rahvusvaheline haaratus:

Oleme aidanud kliente mitte ainult Eestis, vaid ka mujal Euroopas, mis näitab meie võimet tegutseda rahvusvahelisel tasandil ja rahuldada erinevate turgude nõudmisi.

Toodete 3D visualiseerimine

Stuudio pildistamine on tülikas ja kulukas?

Kõik meist on näinud tootekatalooge kehvade piltidega, mis ei tekita usaldust või pole pilt piisavalt informatiivne otsuse jaoks. Selle probleemi lahendavad kvaliteetsed 3D pildid, mis lihtsustavad presenteerimist ja soodustavad müüki. Tihti on meie klientide tootevalik väga lai ning selle tõttu ei ole pildistamine üldse mõistlik. Toote 3D visuaalidel on tulemus alati kvaliteetne ning kiire. Lisaks võimaldab see presenteerida tooteid mitmes erinevas värvitoonis ja seadistuses ilma, et toote reaalne olemasolu oleks vajalik.

Mitmekülgne kasutamine:

Meie 3D visualiseerimisteenus toodetele sobib mitmesugustele tööstusharudele, alates tootmisest ja jaemüügist kuni veebipõhiste kaubandusplatvormideni. See võimaldab meil luua kohandatud lahendusi vastavalt iga kliendi vajadustele.

Kiirus ja kvaliteet:

Nordic Render pakub kiiret ja kvaliteetset toodete 3D visualiseerimist, mis ületab traditsioonilise fotograafia piiranguid. Meie professionaalne meeskond tagab kiire ja tõhusa teeninduse, pakkudes samal ajal kõrgekvaliteedilisi tulemusi.

Täielik värvitoonide ja seadistuste esitlus:

Kasutades 3D pildistamist, saame esitada tooteid mitmes erinevas värvitoonis ja seadistuses ilma, et oleks vaja füüsilist eksemplari. See võimaldab klientidel saada täieliku ülevaate toote võimalustest ja valikuvõimalustest.

Klientide rahulolu ja müügiedu:

Kvaliteetsed ja detailirohked toodete 3D visuaalid aitavad suurendada toodete müüki, luues meeldejäävaid ja veenvaid visuaale, mis kõnetavad potentsiaalseid kliente. Meie teenused on suunatud klientide rahulolu ja müügiedu maksimeerimisele.

Kogemus ja professionaalsus:

Nordic Render on pikaajalise kogemusega ettevõte 3D visualiseerimise valdkonnas, pakkudes professionaalseid teenuseid ja eksperditeadmisi, mis on vajalikud edukate tulemuste saavutamiseks.

3D Animatsioonid

Oleks vajalik näidata toote lihtsust ja paigaldust?

Animatsiooni sisu luuakse sarnaselt 3D piltidega – 3D mudeli põhjal. Animatsioonis on võimalik tootekomponendid panna liikuma teineteise suhtes viisil, mida ainuüksi filmimine ei võimalda. Väga lihtne on edasi anda detailset juhendit toote kokku panemiseks või näidata masina seesmist või välist tööprotsessi. Lisaks saab 3d animatsioone alati tulevikus lihtsalt muuta või täiustada edasi vastavalt toote arengule.

Tipptasemel animatsioonitehnoloogia:

Nordic Render kasutab tipptasemel 3D animatsiooni tarkvara ja tööriistu, et luua dünaamilisi ja professionaalseid animatsioone. Meie meeskond omab sügavat tehnilist oskusteavet, mis võimaldab meil saavutada tipptasemel tulemusi.

Detailide täpsus ja dünaamilisus:

Meie animatsioonid pööravad suurt tähelepanu detailidele ja dünaamikale, luues elavat ja realistlikku liikumist ning tööprotsesse. See võimaldab klientidel saada täpset ja detailset ülevaadet toote kasutamisest või protsessi kulgemisest.

Kohandatud lahendused:

Pakume personaalset lähenemist igale projektile, töötades tihedas koostöös klientidega, et mõista nende visionägemust ja vajadusi ning pakkuda kohandatud animatsioonilahendusi vastavalt sellele.

Mitmekülgne kasutamine:

Meie 3D animatsioonid sobivad mitmesugustesse valdkondadesse, sealhulgas reklaam, koolitus, tooteesitlus ja palju muud. Meie eesmärk on luua animatsioone, mis vastavad klientide spetsiifilistele eesmärkidele ja nõudmistele.

Jätkuv tugi ja täiendused:

Pakume pidevat tuge ja võimalust animatsioone edaspidi täiustada või muuta vastavalt klientide tagasisidele ja toote arengule. Meie eesmärk on tagada klientide rahulolu ja animatsioonide pidev edenemine.

Pööratavad 3D pildid

Soovite erineda ja paista silma?

Selleks on uudne võimalus lisada koduleheküljele tootest interaktiivne 3D pilt, mida Teie klient saab lihtsalt hiireklikiga või telefoni keerates pöörata soovitud suunas 360 kraadi. Pööratavad 3D pildid annavad kliendile ka väga põhjaliku ülevaate tootest või ruumist. Lisaks töötavad meie tehtud pööratavad pildid igas nutiseadmes ja brauseris.

Interaktiivne kliendikogemus:

Nordic Render pakub interaktiivseid 3D pilte, mis võimaldavad klientidel avastada tooteid või ruume 360 kraadi ulatuses. See loob kaasahaarava ja meeldejääva kliendikogemuse, võimaldades klientidel uurida tooteid oma valitud nurga alt.

Kõrge kvaliteet ja mitmekülgsus:

Meie loodud pööratavad 3D pildid on kõrge kvaliteediga ja toetavad erinevaid platvorme ning seadmeid. See tagab suurepärase esitluse igas seadmes ja brauseris.

Detailne ülevaade tootest:

Pööratavad pildid annavad kliendile põhjaliku ülevaate tootest või ruumist, võimaldades neil uurida tooteid erinevatest nurkadest ja vaatepunktist.

Erilahendused:

Meie meeskond pakub erilahendusi vastavalt klientide vajadustele ja eesmärkidele, luues pööratavad pildid, mis sobivad ideaalselt iga toote või ruumi esitlemiseks.

Interaktiivsus ja kaasamine:

Pööratavad 3D pildid loovad unikaalse ja interaktiivse kogemuse, mis haarab klientide tähelepanu ja suurendab nende kaasatust toote või ruumi uurimisel.

Erilahendused

On idee teostada midagi täiesti uut ja innovatiivset?

Kui Teil on idee midagi täiesti uut luua, siis Nordic Render on Teie usaldusväärne partner. Jagage meiega oma ideid ja visiooni ning ühise mõttevahetuse tulemusena leiame parima lahenduse. Meie meeskond on valmis väljakutseteks ning loome unikaalseid 3D visualiseerimisi vastavalt Teie vajadustele ja eesmärkidele.

Loovus ja innovatsioon:

Nordic Render on usaldusväärne partner, kellel on kogemusi ja teadmisi erilahenduste loomisel. Meie meeskond on valmis väljakutseteks ning loome unikaalseid ja mõjukaid 3D visualiseerimisi vastavalt klientide individuaalsetele vajadustele ja eesmärkidele.

Kliendi ideede elluviimine:

Jagage meiega oma ideid ja visioone ning me töötame koos teiega, et leida parim lahendus teie vajadustele. Oleme paindlikud ja valmis kohandama oma teenuseid vastavalt teie unikaalsetele nõuetele.

Täielik tugi ja partnerlus:

Nordic Render pakub täielikku tuge ja nõustamist kogu projekti vältel, alustades idee esialgsest väljatöötamisest kuni lõpptulemuseni. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner ja tagada teie täielik rahulolu.

Kogemus ja usaldusväärsus:

Meie pikaajaline kogemus ja rahvusvaheline haaratus muudavad meid ideaalseks valikuks erilahenduste loomisel. Oleme osutunud tõhusaks partneriks mitmetele ärivaldkondade esindajatele ja oleme valmis aitama ka teid oma projektidega.

Pidev innovatsioon ja areng:

Nordic Render on pidevalt uuenduslik ja ambitsioonikas, otsides uusi viise klientide vajaduste rahuldamiseks ja teenuste täiustamiseks. Meie eesmärk on pakkuda tipptasemel lahendusi ja aidata teil saavutada oma eesmärke.

Uudised

01 märts 2024

Miks on kliendil oluline saata detailne lähteinfo 3D agentuurile? Oma kogemusest räägib Sungarden Design

“Minu kogemus Nordic Renderiga kinnitas minu arusaama, et kui edastada teenusepakkujale võimalikult täpsed soovid ja sisendid, siis on tulemus kiire, kvaliteetne, mõistliku hinnaga ja ootuspärane – täpselt selline meie tulemus läbi koostöö ka tuli.” – Jüri Laur, Sungarden Design esindaja Kliendist Sungarden Design on Pärnus tegutsev disaini- ja tootmisettevõte, mis valmistab nii sise- kui välisruumidesse […]

12 jaan. 2024

Revismo 3D Studio jätkab uue nimega – Nordic Render!

10. jaanuaril 2024 avalikustasime oma uue nime ja logo. Pärast enam kui 10 tegutsemisaastat jätkame oma teekonda uute ja põnevate arengute suunal! Meie meeskonna käe all on valminud tuhandeid renderdusi (3D-pilte), oleme teinud projekte erinevates maailma nurkades ning saanud osa põnevatest koostöödest inspireerivate inimestega. Nagu iga teekonna puhul, ei ole kõik teed sirgjoonelised. Ka meil […]

21 aug. 2023

Revismo Challenge 2023

Missugused imelised 3D pildid sünnivad tingimustes, kus meie võrratutel disaineritel puuduvad piirid ning nad saavad oma loovuse valla lasta ilma ühegi piiranguta? 🎨 📢 Meil on suur rõõm teatada, et juba teist aastat järjest on käimas põnev disainialane väljakutse Revismo 3D Studio Challenge 2023, kus koostöös LasitaMajaga andsime disaineritele sel korral ette ühe põneva aiamaja […]

26 apr. 2023

Revismo tähistas ettevõtte 10. sünnipäeva!

Möödunud nädalal tähistasime pidulikult kümnendat tegutsemisaastat. Sellele ajale tagasi vaadates võime tõdeda, et 10 aastat on olnud pikk ja huvitav teekond, mille jooksul on Revismo ühtne ja mõnus tiim teostanud äärmiselt põnevaid ning väljakutsuvaid projekte. Täna on meie suurepärases meeskonnas oma ala parimad, kes tunnevad rõõmu oma tööst ja ühisest eesmärgist. Revismo liikmed võivad julgelt […]

02 aug. 2022

Revismo pidas suvepäevi!

Revismo pidas suvepäevi! Suvi on täies hoos ja ka Revismo 3D Studio võttis hetkeks aja maha ning sõitis koos peredega Tartu lähistele Lasita Puhkemajja, et veeta üheskoos ühed meeleolukad suvepäevad. Selles maalilises Kavilda Ürgorus sai lõõgastuda, nautida looduse ilu ja melu ning muljetada vabamas õhkkonnas, et minna taas reipamalt sügisele ja uutele projektidele vastu. Panime […]

Kontakt

Nordic Render OÜ
+372 5620 1287 info@nordicrender.com
Vabaõhumuuseumi tee 4/1 - Tallinn - Eesti